Novice

Arhiv novic.


<< Nazaj <<
8.2.2020

Šupsi na 2202 metrih!

Šupsi igramo 15.2.2020 na najvišjem smučišču v Sloveniji, enem in edinem Kaninu! Vabljeni posmučat, nato pa na eno pivo v BumBar! Se vidimo! :)


15.7.2019

Koncerti

Poleti nas lahko ujamete na koncertu v Bovcu, 26.7.2019 ter na Polentem tantavalu na Slapu ob Idrijci, 3.8.2019. Se vidimo? :)


14.4.2018

Tropikanaaaa

Po dolgem času spet v domačem Tolminu, žurka v Tropikani. Slike objavljene v galeriji. ⇩


20.1.2018

2018 je tu... M & T ♥

Leto 2018 je kar hitro prišlo, tako tudi naš začetek nove sezone. Zimska odprava nad Krško, na čudovito, s plesom in kričanjem obarvano poroko. Meta in Tevž, hvala, neverjetna sta! :)


26.8.2017

Se opravičujem punce, poročen sem... A & Š ♥

Za zaključek poletne sezone s porokami smo se podali v Zgornje Pirniče. Vzdušje kot se zagre in pravi žur do jutranjih ur. Andraž in Špela, uživajta na vajini skupni poti. :)
Šupsi smo si sedaj vzeli nekaj časa zase, a ne skrbite, kmalu se spet kje oglasimo. :)


19.8.2017

Santomas v strelah...G & S ♥

Po vikendu brez nastopanja smo se dobre volje vrnili in zaigrali 'Dež naj pada ♫' na prelepi lokaciji na Primorskem, posestvu Santomas. Gašper in Sara, vsega lepega! :)


5.8.2017

Odbojka! ⚪

Za spremembo ta vikend nismo igrali na poroki, pač pa skupaj zapeli in zaplesali na Slapu ob Idrijci, kjer so pripravili turnir v odbojki s super žurko. :)


29.7.2017

Na gradu Štanjel...R & M ♥

Tokrat zaigrali na gradu Štanjel. Svatje so bili vrhunsko razpoloženi, saj žura ni in ni bilo konec. Rok in Mojca, hvala za zaupanje, super sta! :)


22.7.2017

V deželi Ivana Tavčarja... A & J ♥

Pod kozolcem zapeli in se naplesali pozno v noč. Prelepa lokacija in poroka pod kozolcem. Andrej in Judita, imejta se rada! :)


21.7.2017

Kje ste ribe...? Ž & E ♥

Čez težek prelaz Sorica do Gorenjske, natančneje v Bohinjsko Belo. Poroka prav ob Savi Bohinjki, kjer rib ni bilo časa loviti, imeli smo raje dober žur. Žiga in Eva, hvala vama! :)


15.7.2017

Skakaj, pleši, poj namesto nas... E & V ♥

Ko ima nevesta toliko sester, veš da izgovor za žur ne obstaja. :) Odlično vzdušje, plesalci res niso razočarali. Erik in Veronika, ostanita takšna kot sta! :)


PISKAAAJ!

Šupsi se opremili s prikolico. Ko nas srečaš, nimaš izgovora za piskanje! :)


8.7.2017

Na drugi konec... D & B ♥

Tokrat pa odprava na drugi konec Slovenije. Pristali smo na prijetni poroki v bližini Maribora, kjer seveda vejo kako se ga žura. David In Barabara, super sta, naj bo ljubezen večna! :)


1.7.2017

Pojdi z menoj v toplice... D & K ♥

Peljali smo se v Terme Dobrna, kjer se nismo kopali, pač pa pošteno naplesali ter napeli s prijetno družbo. Damjan in Klara, polno ljubezni! :)


17.6.2017

Skedenj... R & M ♥

Sobotno popolnde preživeli na Gorenjskem, kjer kremšnite niso razočarale. :) Skedenj v nekoliko drugačni podobi ter žurka na poroki kot se zagre! Rok in Mateja, hvala vama ter veliko lepih trenutkov!


10.6.2017

Popotovanje... S & M ♥

Pot nas je tokrat odnesla na drugi konec Slovenije. Spoznali smo se z Belo Krajino, saj smo nastopili na čudoviti poroki v Vinici. Simon in Maja, hvala za zaupanje in res prijetno počutje.


29.5.2017

Poletje se pričenja... I & S ♥

V soboto smo z veseljem polepšali prvo letošnjo poroko. Ian & Staša, prelepa poroka na krasu, ter seveda, vse dobro na vajini skupni poti!


17.2.2016

V omami

PROTI VEČERU KO PRIŽGEJO SE NOČNE LUČI, KO NA JASNEM NEBU SE PRVA ZVEZDA ZABLEŠČI, SAMA SREDI VASI, NJENA HOJA IN NJENO TELO ODITI ŽELI DALEČ STRAN … Tako se začne naš novi, tokrat bolj rokerski singel , 'V OMAMI'. Med tem, ko je pesem Oliva in, z njo naš prvi videospot, 'osvajala' Slovenijo, smo bili mi že z mislimi pri novem snemanju. Nastala je ideja. Idejo smo realizirali. Tokrat smo dogajanje postavili v naše domače okolje. Snemali smo na terenu, snemali v studiu in vmes vadili, popravljali, … Videospot se približa besedilu, vzbuja najmočnejša čustva in prikaže nekaj poželjivosti in gole kože. Ob tem pa oddaja divje zvoke in ritme. Luč sveta je tako prav z namenoma zagledal na dan zaljubljencev – na valentinovo. Nam je seveda všeč, pa vam? VIDEOSPOT


14.10.2015

Oliva na lestvicah

Oliva se vzpenja po lestvici RADIA S in lestvici RADIA VELENJE. Tudi vi lahko še vedno glasujete. Hvala! :)


3.10.2015

Rock žur Lednine

Šupsi na Rock žuru Ledine kot predskupina ogrevali publiko za Nino Pušlar in Mi2.


28.9.2015

Intervju na radiu Primorski Val

4/5 šupsov je imelo daljši intervju na Primorskem valu. Oliva, Drugje je in Napiši nov dan v predstavitvi. V bližnji prihodnosti pa tudi že snemanje novega videospota.
6.9.2015

Photo shooting na 1000m

Izvedli smo naš prvi uradni photo shooting, in to kar na (približno) 1000 metrih nadmorske višine. Slike lahko kmalu pričakujete v galeriji ter na naših socialnih omrežjih!


2.9.2015

Oliva na Koroškem

Tudi Koroški radio predvaja našo avtorsko pesem Oliva. V sredo, 2. septembra pa je glasbena urednica z Matijasem posnela intervju in poklepetala o snemanju videospota, o članih benda ter o njihovih načrtih in prihajajočih projektih. Še povezava do Koroškega radia.


1.9.2015

Oliva prvič na lestvici

Oliva osvaja slovenske radijske postaje! A ne samo to, vzpenja se tudi na glasbene lestvice, tako je pesem na Radiu Prlek prišla med RadioAKTIVNIH11. Na tej povezavi pa lahko oddate svoj glas za Olivo in nam s tem pomagate še korak bližje zmagi.


29.8.2015

»Na whceti poskrbimo za nepozaben žur!«

V soboto, 29. avgusta smo peli, brenkali, bobnali,…bili bend na poroki Mojce in Lenarta. To je bil naš prvi poročni »špil« in bilo je zakon! Plesna publika, odlično vzdušje in čudovita noč. Na še več preplesanih »whceti«, Mojci in Lenartu pa želimo vso srečo v zakonu. Da nas bodo čim prej našli še Štajerci, Korošci, Dolenjci,... smo dostopni tudi na spletni strani Najdi glasbenika.


25.8.2015

#D'šupsNaInstagramu!

#zelo #radi #slikamo #zato #smo #si #ustvarili #tudi #račun #na #instagramu #zato #da #bomo #lahko #z #vami #delili #svoje #najljubše #fotke
SLEDITE NAM!


25.8.2015

D'ŠUPS in Radio Prlek

Na Radio Prlek smo imeli intervju, kar prek telefona, je lih malo daleč to prekmurje..so pa zelo prijazni! Na spodnji povezavi pa je OLIVA tudi predlog za lestvico RADIOaktivnih 11, hvala za kakšen glas! :)
GLASUJ TU!


16.8.2015

Naš prvi videospot, Oliva

Oliva je dobila svojo pravo podobo!
Snemanje našega prvega videospota je bilo prežeto z veliko prijetne energije in smeha, zato želimo, da delček tega začutite tudi vi. Hvala še enkrat vsem za prijetno sodelovanje, druženje ter seveda vso podporo dosedaj in tudi naprej.
Prijeten ogled in poslušanje! KLIK!


<< Nazaj <<